Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Πρόγνωση καιρού Αττικής και Θεσσαλονίκης 27-28/01/2011


Παρασκευή 28 Ιανουαρίου

Αθήνα : Νεφώσεις με βροχές και πρόσκαιρα, τις μεσημεριανές και πρώτες απογευματινές ώρες, καταιγίδες πιθανόν τοπικά ισχυρές με σχετική βελτίωση από τις βραδυνές ώρες.Άνεμοι νότιοι-νοτιοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά στα νότια και ανατολικά του νομού έως 8 μποφόρ. Το βράδυ στροφή αυτών σε βόρειοανατολικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία από 5 έως 13 βαθμούς στο κέντρο της Αθήνας. Στα βόρεια προάστεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη : Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το βράδυ πρός το ξημέρωμα του Σαββάτου πιθανόν να σημειωθεί ασθενής βροχή η χιονόνερο και λίγες ασθενείς χιονοπτώσεις στα γύρω ορεινά, κυρίως στον Χορτιάτη. Άνεμοι ασθενείς και από το μεσημέρι ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία από 0 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Σάββατο 29 Ιανουαρίου  

Αθήνα Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές η χιονόνερο στα πεδινά, και λίγα χιόνια στα ορεινά άνω των 900 μέτρων.Σταδιακή περαιτέρω βελτίωση του καιρού από το απόγευμα και μετά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις 5-7 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά και 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι και μετά. Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς. Στα βόρεια προάστεια η μέγιστη και η ελάχιστη θα είναι 1 με 2 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλονίκη : Λίγες νεφώσεις παροδικά τις πρωινές ώρες αυξημένες με πιθανότητα για ασθενές χιονόνερο.Άνεμοι μεταβλητοί ασθενείς 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία σε πτώση , θα κυμανθεί από -2 έως 4 βαθμούς Κελσίου. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου